fejlesztésAlkatrész, áramkör teszter

xxx

Az alkatrész teszter fejlesztése elsősorban a –bármilyen- gyártással foglalkozók részére lehet érdekes. Kibővítve, alkatrésznek tekinthetünk minden anyagot, alkatrészt és részegységet, amelyet munkánk során felhasználunk, a gyártáskor beépítünk a késztermékbe. Így például az ablak-készítésnél az üveg vastagságától a faanyag nedvesség-tartalmáig bármikor szükségünk lehet olyan eszközre, készülékre, ami valamilyen jellemzőket megmér, vagy adott határértékek alapján minősíti azt. Különösen az elektronikus alkatrészek és részegységek tesztelésében van nagy gyakorlatunk, de számos optikai, kémiai és egyéb fizikai jellemzőket mérő cél- készülékeket kifejlesztettünk már.

Önnek annyi a feladata, hogy megfogalmazza a problémát, vagy az ötletét, mi kitaláljuk, hogyan lehet azt ellenőrizni, és a készüléket kifejlesztjük, legyártjuk.

Egyebekben egy alkatrész teszter fejlesztése nagymértékben hasonlít az intelligens vezérlők fejlesztéséhez, ezért bővebben lásd ott. A fő eltérés, hogy általában kész, gyártás alatt lévő szenzorokat és részegységeket is tudunk használni, ami a fejlesztési időt (ezzel a költségeit) csökkenti.

Nagy gyakorlatunk van optikai, lézeroptikai, elektrokémiai, elektromágneses, akusztikai (infra és ultrahangos) szenzorok, aktuátorok, alkatrészek, és egységek minősítő munkaállomásainak és kisebb ellenőrző készülékeinek fejlesztésében, elkészítésében.

fejlesztes @ addaturkft . hu

(+36) 70 / 557 2688

Nyitvatartás: munkanapokon 10-től 18-ig.  Bejárat: Budapest XIII Hajdú u 42.

                        Szombaton és ünnepnapokon zárva tartunk.

Kérjük az egészségügyi szabályokat és óvintézkedéseket szíveskedjen betartani!

Copyright © 2015 ADATUR STUDIO Kft - All Rights Reserved