FejlesztésIntelligens vezérlő készülékek fejlesztése, készítése

xxxx

Az intelligens vezérlő megnevezés egy érdekes dolgot takar: mindazon készülékek, amelyek régebben „Computer Control” feliratúak voltak, vagy a ma már szinte minden elképzelhető eszközünk -a beszélő mérlegtől az okos TV-én és a drónokon át a 3D nyomtatóig-, mind-mind intelligens vezérlőt, vagy vezérlőket tartalmaznak. Használhatóságuk szinte korlátlan, például egy fejlesztésünk (https://www.youtube.com/watch?v=c822ORYb-60 ) a hagyományos mixer, daráló használhatóságát bővítette ki időzíthetőséggel, erő-beállításokkal, és egyéb szolgáltatásokkal.

Különös előnye az intelligens vezérlőknek, hogy a hardver könnyen és gyorsan tervezhető, a működési szabályait (algoritmusát) programozással, vagy paraméterezéssel meg tudjuk változtatni.

Ezért, nem is a felhasználási területét nevezzük meg, mert ez az az eszköz, amitől a kilométerkő is beszélni kezdhet, vagy akár a kapanyél is elsülhet.

A fejlesztés során a készülék vagy készülékek

Koncepciójának, megvalósítási tervének elkészítése (az ötlet alapján),

A vas (hardver) megtervezése, (lásd az elektronikai tervezés címen)

A szoftver elkészítése, firmware programozása,

Teszt-darab és mintadarabok elkészítése, legyártása, tesztelése,

Igény esetén gyártás-előkészítése, céleszközök, teszt-programok megírása,

A fentiek dokumentálása készülnek el.

A berendezés vagy készülék fejlesztéséhez szükséges:

A felmerült, megoldandó probléma leírása, vagy egy piacképes ötlet,

Egy vázlatos üzleti terv (üzleti lehetőségek, határidők és költségek felméréséhez Önnek),

Peremfeltételek (Project specifikáció) meghatározása, vagyis a tudható, és/vagy lényeges felhasználási jellemzők leírása,

A fejlesztéshez szükséges egyéb tényezőket személyesen tudjuk egyeztetni.

Az elektronikai fejlesztés végeredménye:

Egy dosszié (vagy CD) amely tartalmazza a berendezés, készülék megvalósításához, elkészítéséhez szükséges műszaki dokumentációkat, rajzokat, listákat.

Néhány működőképes mintadarab, bemutatási és reklámcélokra alkalmas kivitelben.

Mennyi időt vesz igénybe?

Az időszükségletet a mindenkori feladat nagysága, és bonyolultsága szabja meg. Általában egy feladatnál a fenti fejlesztési folyamat 30-300 munkanapot vehet igénybe. Eredményorientált szerződésben állapodunk meg, azaz a határidő –indokolt esetben- változhat, a cél a fejlesztés sikeres lezárása, amelyet garantálunk.

Gyakran előfordul, hogy a fejlesztés során jelentős módosítást kér a Megrendelő. Ekkor sajnálatosan a többletmunkák többletidő (ezzel többletköltség) vonzatúak.

Mennyibe kerül?

Cégünk elsőrendű ár-érték arányban nyújtja szolgáltatását. Két – három képzett alkalmazott munkáját tudja kiváltani egyazon költség alatt, és a személyes megegyezés alapján. Az MMK ajánlás áttanulmányozását javasoljuk, amellyel a jelentősen kedvezőbb ajánlatunkat össze tudja hasonlítani. (https://www.mmk.hu/tudastar/dijszabas)

Gyakran kérik, hogy a költségeket (kockázatot) előlegezzük meg. Erre ritkán kerülhet sor, hiszen, aki a kockázatot vállalja, annak jár a haszon is. Tevékenységünk csak fejlesztés, és nem a finanszírozás.

fejlesztes @ addaturkft . hu

(+36) 70 / 557 2688

Nyitvatartás: munkanapokon 10-től 18-ig.  Bejárat: Budapest XIII Hajdú u 42.

                        Szombaton és ünnepnapokon zárva tartunk.

Kérjük az egészségügyi szabályokat és óvintézkedéseket szíveskedjen betartani!

Copyright © 2015 ADATUR STUDIO Kft - All Rights Reserved